RENOVERINGAR I FÖRENINGEN UNDER APRIL MÅNAD!

Måndag den 3 april startade både renoveringen av entréerna och byte av ny armatur i båda husen. Detta  gick mycket bra och vi hoppas alla är nöjda med det förbättrade ljuset, i trapphus och på våningsplanen.

ENTRÉRENOVERING 

Lördag 22/4 kommer entrèn i hus 7 vara avstängd i några timmar, då plattsättarna kommer att flytspackla golvet. Detta arbeta tar ca 2 timmar och sker under lördagens förmiddag.

TVÄTTSTUGA

Föreningen försöker ge tillgång till Entrè ingång och tvättstuga, när det går. Om detta är möjligt beror på vad för arbete som utförs för tillfället och hur lång tid olika arbeten behöver. Så denna tillgång till Entrè ingång och tvättstuga, kan varierar under arbetstid då byggare är på plats och arbetar. 
Entrè ingång och tvättstuga är dock helt stängt, under tiden sanering pågår. Då är det endast finns tillträde genom källare.
Bokningstavla för tvättider, kommer vara borttagen under hela renoverings perioden. I dess ställe finns en manuell bokningslista, på tvättstugans dörr. Regler och tvättider är som vanligt.
Individuell information för varje hus finns.
Solnamajoren Nr 7
Solnamajoren Nr 9 
  Så styrelsen sätter idag, Lördag 8/4, upp ett tvättschema för att vi manuellt ska kunna boka tid. Tvättschemat finner du på dörren till tvättstugan, vi behåller samma tvättider som tidigare. Skriv för- och efternamn samt lägenhets nr, vid vald tid på pappret i plastfickan.
Då den normala vägen till tvättstugan, dvs dörren från entrén är stängd för tillfället, går man in via trapphuset (ingång bottenplan). De två dörrarna in till tvättstugan, från trapphuset, kommer att vara uppställda för att alla ska komma in. Låt dessa stå öppna så ni och nästa person kommer in. Om någon dörr skulle vara stäng, sänd ett meddelande till info@solnajajoren.se . Så ser styrelsen till att denna öppnas igen.


MVH Styrelsen