Infobrev apr 2019.pdf Infobrev apr 2019.pdf
Size : 97.986 Kb
Type : pdf
Kallelse till stämma 2018-05-29.pdf Kallelse till stämma 2018-05-29.pdf
Size : 93.632 Kb
Type : pdf

Grovsopor & Tidningsrum

Vi har en längre tid haft problem med ordningen i grovsoprummet & tidningsrummet. Steg 1 var att sätta upp kameror i rummen för att kunna identifiera vilka det är som konstant lägger kartonger bland tidningarna och överfyller grovsoprummet med möbler och allt möjligt miljöfarligt avfall. Detta har resulterat i att någon har stulit en av våra kameror.

På städdagen uppkom återigen förslag på att vi ska införa övervakade öppettider av grovsoprummen. Vi bytte lås i dörrarna på städdagen så nu är grovsoprummen låsta.

Vi kommer nu att öppna grovsoprummen en timme, en dag i månaden. Tiden är 18.00-19.00.

DAG DATUM TID för vinter/vår 2018

måndag 13 maj 18.00-19.00

måndag 10 jun 18.00-19.00

Mer datum kommer uppdateras efter föreningens årsmöte.

Lås på soptunnorna

Vi har haft problem med utomstående som går igenom/rotar i hushållssoporna så vi har tvingats sätta lås på soptunnorna. Nu passar ”originalnyckeln” till lägenheterna även till soptunnorna. För den som har bytt lås i sin ytterdörr till lägenheten, tänk på att det är ”originalnyckeln” som passar till soptunnorna. Behöver ni fler nycklar så kan ni göra kopior hos Råsunda Lås på Råsundavägen.

Denna information finns även som PDF fil att läsa nedan eller om man vill skriva ut och läsa.

Vill du påverka ditt boende eller föreningens utveckling kan du göra detta genom att motionera till årsstämman eller engagera dig i styrelsen. Kontakta styrelsen för att motionera eller engagera dig.

Hälsningar Styrelsen